Auto -rijtips voor nieuwe chauffeurs

Als u een nieuwe chauffeur bent, zijn er een aantal fundamentele auto -rijtips waarmee u bekend moet zijn. Ze zullen u helpen vertrouwen te krijgen in het rijproces en u een betere bestuurder te maken verbeersborden oefenen doe je hier gratis.

Ten eerste moet u zich bewust zijn van uw omgeving. Dit betekent dat u de snelheid van de andere auto’s moet kennen en snel kunt reageren op eventuele wijzigingen. U kunt ook botsingen vermijden door een veilige afstand tussen uzelf en de voertuigen voor u te hebben.

Vervolgens moet u leren uw spiegels te gebruiken. Pas uw zij- en achteruitkijkspiegels aan om ervoor te zorgen dat u een goed uitzicht hebt op de weg achter u. Het is ook belangrijk om uw stoel aan te passen voor comfort.

Zorg er ten slotte voor dat u uw rijstrook wijzigt wanneer dat nodig is. Signaal bij het draaien naar het voertuig voor u om de richting van de bocht aan te geven. Pas op dat u niet te snel rijdt of te veel verschuiven, omdat dit de versnellingsbak kan beschadigen.

Een andere belangrijke tip is om de drie hoofdpedalen in uw auto te begrijpen. In sommige auto’s kunt u ook het stuurbereik en hark aanpassen. Afgezien van de drie hoofdpedalen, moet u ook uw remmen, versneller en koppeling kennen.

Vergeet niet om altijd de PUC (vergunning van onbeperkt rijden) in uw auto te dragen. Dit is vereist door alle voertuigen van meer dan een jaar oud.

Vergeet niet om geduldig te zijn en vragen te stellen. Uw instructeur is een getrainde professional die u kan helpen een betere chauffeur te worden.

Please follow and like us:
Pin Share
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share