HET SATANSBAL

HET SATANSBAL

Afgelopen november zette de Duivel, uit onze toneelbewerking van ‘De meester en Margarita’, compleet met tiara en naaldhakken voor het eerst voet in het Compagnietheater in Amsterdam. Misschien heb je hem daar al ontmoet, of kom je de voorstelling deze maand nog elders in het land bekijken. Maar…. ER IS MEER…..

Omdat wij, gelukzalige twintigers die, afgezien van een enkele quarter-life-crisis het tot nog toe vrij goed getroffen hebben in onze levens, willen onderzoeken wat het nu écht betekent om in een staat met een totalitair regime te leven. Omdat we geen genoeg krijgen van filosoferen over censuur en vrijheid, omdat we ons afvragen wat het begrip vrijheid precies inhoudt en hoe zich dat manifesteert in onze binnenwereld, maar ook in de rest van de wereld en omdat we het einde van onze tournee graag met jou willen afsluiten met wodka en duivels dansen, organiseren we i.s.m. Club Interbellum:

▬▬▬ Het Satansbal ▬▬▬

Een ontluisterend feestje, waar de grens tussen koortsdroom en realiteit vervaagt. Liefde en wraak, expressie en censuur, orde en chaos, vrijgevigheid en hebzucht. Hoe goed ken jij je duistere kant?

We nemen je mee op een reis: door de tunnel naar het totalitaire bal van Satan. Waar theater, performances, muziek en beeldende kunst samenkomen. Een trip waarbij de duistere kant van de mens en de wereld zich ontpoppen. Het zijn jouw keuzes die het verloop en de inhoud van de avond bepalen.
_______________________________________

Het Satansbal is het catharsis van de theaterreeks ‘De Meester en Margarita’ door de Stormvogels. Een voorstelling over bestaansrecht en vrijheid; zowel in en van de kunst, als in en van de mens.

Please follow and like us:
Pin Share
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share