Premium besparen en verliezen verminderen

Premium besparen en verliezen verminderen

De volgende tips bieden manieren om premium dollars te besparen en verliezen op uw huiseigenarenbeleid te verminderen.

Rechtsbijstandverzekeringen

Overweeg om uw eigen risico te verhogen tot het hoogste dat u zich kunt veroorloven, zelfs als de premiesparen dit niet lijken te rechtvaardigen. Dit heeft een tweeledig doel: het verlagen van uw premie en het vergroten van de kans dat uw verlieshistorie goed zal zijn, aangezien incidentele verliezen door u worden betaald en niet door de verzekeringsmaatschappij. Een verliesvrij record na verloop van tijd bespaart premium dollars. Een goede rechtsbijstandverzekering bedrijf kan u helpen met uw zzp rechtsbijstandverzekeringen.

Overweeg om een bewaakte inbraakalarm aan te schaffen. De meeste verzekeraars bieden huiseigenaren kortingen met deze alarmen, sommige zelfs 20 procent. Inbrekers passeren vaak huizen met prominente inbraakalarmborden en kiezen voor huizen zonder deze borden. Vastgoedidentificatieprogramma’s zijn een ander afschrikmiddel voor inbraak. Deze programma’s bevatten stickers waarop uw identificatienummer permanent is gedrukt. Deze plaatst u vervolgens op alle waardevolle persoonlijke eigendommen. Dit maakt het voor inbrekers moeilijker om uw eigendom af te schermen of te verpanden.

Vervang wasmachineslangen wanneer deze tekenen van slijtage vertonen, omdat een gebarsten slang grote schade kan veroorzaken. Inspecteer de slangen regelmatig. Schakel bovendien de waterkraan van de wasmachine uit als het apparaat niet wordt gebruikt om lekken te voorkomen.

Onderhoud uw dak in optimale conditie. Een dakinspectie op periodieke basis kan secties identificeren die gerepareerd moeten worden en zo waterverlies voorkomen. Dakbedekkingsmaterialen met hoge windbestendigheidseigenschappen moeten worden overwogen in gebieden met stormweer. Sommige verzekeraars bieden kortingen voor dit soort daken.

Als u een waterlek ervaart, zorg er dan voor dat het op de juiste manier wordt gerepareerd en hersteld, waaronder het verwijderen en vervangen van bouwmaterialen zoals sheetrock. Voor grotere waterlekken moet een professional worden ingeschakeld die gespecialiseerd is in sanering. Deze maatregelen verkleinen de kans op gevaarlijke en dure schimmelverliezen op de weg.

Please follow and like us:
Pin Share
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share