Tips voor beter creditcardbeheer

Tips voor beter creditcardbeheer

De onafhankelijkheid hebben die bij uw eigen creditcard hoort, is een heerlijk gevoel. U kunt gaan waar u wilt, wanneer u maar wilt en altijd een haalbare betaalmethode hebben.

Zoals met elke vrijheid is het beheren van de manier waarop je het gebruikt essentieel. Het negeren van uw creditcardkosten en het laten oplopen van uw schuld is slecht.

Aan de andere kant is het even onverstandig om uw creditcardrekening micro-te beheren op basis van geruchten of op het internet zwevende mythen.

Ze klinken misschien als positief creditcardbeheer, maar zijn in feite schadelijk voor uw kredietgeschiedenis. Laat deze zes niet-onderbouwde claims uw geloofwaardigheid niet vernietigen:

1. Annuleren van uw kaarten

Het lijkt misschien een goed idee om uw kaarten te annuleren als u denkt dat u te veel geld heeft uitgegeven.

Ze annuleren is lang niet zo goed als beslissen hoeveel u ze daadwerkelijk gebruikt. Door uw kaart te annuleren, plaatst u uzelf en uw credit score in het nadeel.

Wanneer u een kaart annuleert, heeft u automatisch minder krediet beschikbaar en dit verhoogt uw schuld/ kredietverhouding.

Met deze lagere credit score kan het voor u dan moeilijker worden om in de toekomst leningen te krijgen.

2. Je kaarten niet gebruiken

Het lijkt misschien ook een logisch idee om te stoppen met het gebruik van uw creditcards om te voorkomen dat u veel schulden krijgt, maar dit kan ook averechts werken.

Als u uw creditcard alleen voor noodgevallen bewaart, kunt u hierdoor geen goede kredietgeschiedenis opbouwen.

Omgekeerd een kaart hebben, deze regelmatig gebruiken en uw rekeningen op tijd betalen, zal in de toekomst zelfs een goede score voor u opleveren.

Bezoek www.123creditcardvergelijk.nl om creditcards te vergelijken en voor een nieuwe creditcard opvragen.

Please follow and like us:
Pin Share
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share